Workshops i mandalamålning

En stund i tystnad för att möta dig själv

Lär dig måla mandala och möt dig själv

Välkommen till en stund i medveten närvaro där du får kontakt med din kreativitet på ett kravlöst sätt.

Beskrivning

Att vara närvarande i det vi gör behöver vi alla träna på. Det är så lätt att bli distraherad av andra personers åsikter eller egots tyckande och dömande. När vi fastnar i det är det svårt att komma i kontakt med vår kreativa kraft.

I detta miniretreat får du öva på att vara närvarande och släppa alla prestationskrav på att det ska bli fint eller att du måste vara duktig på något sätt. Du kommer att lära dig att måla en mandalatavla med dottingteknik. Vi gör det under tystnad för att du ska få möjlighet att höra din inre röst, eller kanske bara uppleva tystnaden som kan uppstå när vi medvetet fokuserar på det vi gör.
Det här är en workshop som alla kan vara med på. Du behöver inte kunna måla. Jag kommer att guida dig genom alla steg och jag lovar att du kommer ta med dig en fin tavla hem om du bara släpper taget och följer flödet.

Varmt välkommen

Detta ingår

Material och färger för att måla din tavla som du får ta med dig hem.
Jag bjuder på fika med kaffe eller te och en rawfood-godsak.
Vad man lär sig
• Måla en mandalatavla med dotttingteknik
• Öva på medveten närvaro via målning
• Ökad medvetenhet om den inre rösten

Att notera

Meddela eventuella allergier
Det finns katter i huset om du är känslig för det
Minimiålder 12 år

Upplägg

Workshopen börjar med en introduktion om vad det innebär att möta sig själv samt genomgång av dottingtekniken.
Målningen sker i tystnad för att du ska få möjlighet att bli medveten om din inre röst.
Workshopen avlutas med fika och en gemensam reflektion.

 

Omdömen från tidigare deltagare


★★★★★

"Helt magisk kväll där jag kunde släppa all vardagsbrus och bara vara. Och så skapades det en vacker tavla genom att sätta en liten prick efter den andra. Utan den vanliga fundering om vad ska det blir. Så befriande och lyxigt! Och så blev vi bjuden på supergod hemmagjord fika efteråt för att fira vår resultat. Tack Maria för en underbar kväll!"
Katja

★★★★★

"Ett trevligt sätt att träffa vänner och umgås. Maria hade ordnat allt så proffsigt och vi fick en inblick i oss själva. En bra aktivitet även för mindre arbetslag. Att jag också fick med mig en tavla hem som jag själv målat och tycker är fin är verkligen kul."
Annie-Marie

★★★★★

"Jag provade Marias mandalamålningskurs och den var en exceptionellt härlig upplevelse! Det var som _balsam för själen_, med ett perfekt upplägg av av meditation och kreativitet. Aktiviteten avslutades med gott raw-fika och dialog kring mandalas betydelse i Marias vackra hem. Det krävdes inga förkunskaper eller konstnärliga talanger och ändå fick man ett vackert slutresultat på en tavla som man kunde ta med sig hem. Denna kurs rekommenderas starkt!"
Louise

★★★★★
"Upplevelsen gav mig en glädje känsla och lugn stund med mig själv och med andra vänner som satt med mig på samma plats" Lilian

★★★★★
"Så skönt och avkopplande att måla mandala och få förståelse för tankarna bakom.!"

Britt-Inger

★★★★★
"En härlig eftermiddag i lugn och ro där vi fick möjlighet att lära oss måla mandala. Var första gången för mig och det var rogivande och roligt att skapa ett mönster på detta sätt. Var lagom med tid till att få höra bakgrunden till mandala, måla själva tavlan och även för att fika efter med samtal om hur vi upplevde det hela. Stort tack! Kommer gärna igen :-)"
Anna Karin

★★★★★
"Så trevlig värdinna med god kunskap i idén bakom aktiviteten. Väldigt bra material ingick i kursen Så nöjd. En supertrevlig stund."
Astrid


★★★★★

"En härlig lugn stund där jag kunde låta mig uppslukas av färgerna och skapandet."
Magdalena 


★★★★★

"Perfekt upplägg som skapade en härligt kreativ och rolig upplevelse kombinerat med lärdom i en fin gemenskap med övriga deltagare, trots att arbetet skedde i tystnad. Maria vägledde oss på ett inkännande och bra sätt och vi fick alla med oss fantastiska mandalatavlor hem. Kan starkt rekommenderas! "

Lotta


★★★★★
"Vilken trevlig kväll vi hade! Maria gav riktigt bra och värdefulla instruktioner innan vi började. Det märks att Maria är van att leda grupper. Så närvarande, trevlig och lugn. Det var så roligt och meditativt att se hur mönstret, färger och målningen sakta växte fram. Trevligt också med delning och fika innan vi avslutade. Detta vill jag göra igen!"

Ulrika