Själslig vägledning

För dig som vill göra en själsresa och lära känna dig själv på djupet

Vill du ha stöd och bollplank i din resa till att leva ditt liv i samklang med din själ?
Jag är utbildad ICF coach och NLP-tränare och har fler verktyg än själsläsningar för att hjälpa dig att hitta din själsväg och hur du kan hantera situationer när du åker i diket och vill ta dig upp igen.
Det är inte alltid så lätt att ändra beteenden som har följt med hela livet. Då kan det vara bra att ha en utomstående person som kan ställa dom där utvecklande frågorna som kan vara svåra att ställa och svara på själv. Någon som ger dig utmaningar och saker att träna på så att du hittar din balans och hur du vill uttrycka och använda dina gåvor.
Jag erbjuder vägledning via Zoom eller telefon.

Enstaka sessioner

Enstaka sessioner är till för dig som vill ha tillfällig hjälp och stöd. Har du gjort en Divine Soul Blueprint eller en Manifesting Blupring läsning så ingår även en kontroll av dina balanser om du bokar 1 timmes vägledning.

Pris 45 min: 1000 kr/tillfälle.
Pris 60 min: 1500 kr/tillfälle.Priset gäller för privatpersoner

Lilla Själsresan

Det här paketet är till för dig som vill ha stöd över en 3-månadersperiod. 

Du har gjort en Soul Realignment och vill ha stöd för att börja agera efter din själs inre röst. I detta paket ingår en Livssituationsläsning och Divine Soul bluprint där du får veta hur du ligger i balans i tanke och handling i relation till hela din själsstruktur och om det finns blockeringar hindrar dig. Utefter detta kan du sätta upp mål och börja agera i linje med din själ. Inför varje samtal kontrollerar jag dina balanser så att du får feedback på att du är på rätt väg.

Paketet inkluderar  en Livsituationsläsning och en Divine soul bluprint (värde 4400 kr) plus 2 extra samtal, totalt 4 samtal a 60 min.
Pris Lilla själsresan: Introduktionspris 5 995 kr  (ord pris 7400 kr)

Du ansvarar själv för att boka in dina samtal inom 3 månader från starten.  Prata med mig om du vill dela upp betalningen.  Priset gäller för privatpersoner.

Stora själsresan

Det här är paketet för dig som vill ha stöd över en 6-månadersperiod.  

Du har gjort en Soul Realignment och vill ha stöd för att börja agera efter din själs inre röst. 
Upplägget kan variera beroende på vilket stöd du behöver. I stora drag kan det se ut så här:
Vi börjar med att kontrollera hur dina nuvarande handlingar ligger i balans med din själsstruktur. Därefter sätter vi upp mål för din resa och vad du vill skapa. Detta stäms av med din Manifesting Blueprint (Din själs unika sätt att skapa nya resultat)  så att du kan börja agera i linje med din själ. Under resan kontrollerar jag också om det finns fler blockeringar som hindrar dig från att följa din själs väg  och hur du ligger i balans i tanke och handling i relation till din själsstruktur och ditt sätt att skapa nya resultat. Under resan kommer du att lära känna din själ på djupet och få stöd för att du ska uppnå dina mål.
Paketet inkluderar  3 läsningar (värde 6600 kr), en fastighetsrensning (värde 800 kr) samt 4 extra samtal, totalt 7 samtal (60 min/st).
Pris Stora själsresan: Introduktionspris 11 111 kr (ord 13 400kr)

Du ansvarar själv för att boka in dina samtal inom 6 månader från starten. Prata med mig om du vill dela upp betalningen.  Priset gäller för privatpersoner.